Verzekering advies en tips

Verzekering advies en tips

Grote veranderingen deze week voor bestuurders uit Michigan

Autoverzekering terugbetalingen

Bestuurders uit Michigan zouden vanaf deze week hun autoverzekeringskosten moeten kunnen verlagen, maar mogelijk moet u actie ondernemen.

De wetgevers van Michigan keurden afgelopen lente de tweeledige wetgeving voor de hervorming van de autoverzekering goed, gericht op het verlagen van de kosten voor bestuurders in Michigan die de hoogste verzekeringstarieven in het land hebben betaald.

Opstalverzekering

In principe hebben bestuurders nu een keuze als het gaat om dekkingsniveau. In sommige gevallen bespaart u geld als u niets doet. Maar voor sommigen moet u deze week mogelijk actie ondernemen. Opstalverzekering informatie vind je in het bedrijf.

Bedrijven kunnen bepaalde niet-rijdende factoren niet langer gebruiken om tarieven vast te stellen. De premies van chauffeurs zijn afhankelijk van de dekkingen die ze kiezen en factoren die verband houden met hun persoonlijke situatie, zoals het rijrecord en de claimgeschiedenis.

De staat heeft enkele bronnen aangeboden om enkele van de veelgestelde vragen te helpen oplossen. Dit moet je weten:

Wanneer treedt de wet in werking?

De huidige wet vereist dat u een autoverzekering heeft die onbeperkte persoonlijke letselbescherming (PIP) medische dekking omvat om uw uitgaven te betalen als u gewond raakt bij een auto-ongeluk. Met de nieuwe autoverzekeringswet kunt u een niveau van medische dekking kiezen wanneer uw polis wordt uitgegeven of verlengd na 1 juli 2020.

 

Als u al vergoedingen ontvangt van uw autoverzekering vanwege letsel door een auto-ongeluk, blijft u de huidige onbeperkte uitkering ontvangen, ongeacht de keuze die u voor de toekomst maakt. Dit geldt ook als je tussen nu en 1 juli 2020 gewond bent geraakt bij een ongeval.

Zal mijn factuur voor autoverzekeringen lager zijn wanneer de wet in werking treedt?

De nieuwe autoverzekeringswet stelt u in staat om een ​​niveau van medische PIP-dekking te kiezen. Verzekeraars zijn verplicht om de premie voor deze dekking te verlagen, zodat er een gemiddelde korting per voertuig is op basis van het gekozen dekkingsniveau. Autoverzekering informatie voor betere verzekering.

U kunt ook verschillende niveaus van lichamelijk letsel en materiële schade (BI / PD) -dekking kiezen. Deze keuze heeft ook invloed op uw premie.

Uw totale premie en potentiële besparingen zijn afhankelijk van de dekkingen die u selecteert. Uw autoverzekeringsagent kan u helpen bij het selecteren van de juiste dekkingsopties voor uw budget.

Cecil Little