Keyless entry voor kleine bedrijven

Keyless entry voor kleine bedrijven

Veel kleine bedrijven verstrekken sleutels aan werknemers die toegang tot het gebouw nodig hebben. Dit kan een probleem worden, vooral wanneer werknemers ontslag nemen of ontslagen worden en de sleutels niet teruggeven. Wanneer dit gebeurt, moeten ondernemers meestal de plaatselijke slotenmaker bellen om de sloten te vervangen. Als u een groot personeelsverloop hebt, kan dit een kostbaar ongemak worden. Hoe kunt u dit gedoe voorkomen? Keyless entry kan een optie zijn om te overwegen. Laten we eens kijken naar de voordelen. Bekijk direct de mogelijkheden op jdbrand.eu.

Voordelen van sleutelloze toegang

Met een sleutelloze toegangssysteem zijn geen sleutels nodig. De systemen kunnen variëren, maar met de basiscomponenten kan de bedrijfseigenaar of ander bevoegd personeel een specifieke code programmeren voor toegang tot het gebouw. Wat gebeurt er als een werknemer wordt ontslagen of ontslag neemt? De code die aan die bepaalde werknemer is toegewezen, kan gemakkelijk worden gedeactiveerd. Probleem opgelost. De voormalige werknemer heeft geen toegang meer tot het gebouw, en een slotenmaker was niet nodig.

Toegang tot afdelingen/delen van het gebouw

Een ander gebied waar sleutelloze toegang nuttig kan zijn, is wanneer een bedrijf de toegang tot bepaalde afdelingen of delen van het gebouw moet beperken. Hoewel grote bedrijven dit type beveiliging al jaren gebruiken, denk eens aan de voordelen van een klein bedrijf, een productiefabriek, of elk ander klein bedrijf dat in afzonderlijke afdelingen is verdeeld. Binnendeuren die naar afdelingen leiden, kunnen worden voorzien van sleutelloze toegang kastjes met codes die worden gegeven aan werknemers die toegang nodig hebben.

Andere indringers

Naast voormalige werknemers en andere personen die op een bepaald moment toegang hadden maar dat niet meer zouden moeten hebben, hoe zit het met dieven? Traditionele sloten kunnen gemakkelijk worden geopend, waardoor uw toegang met sleutels kwetsbaar is voor inbrekers die uit zijn op kostbare computersystemen, contant geld of andere dure apparatuur.

Wie kan een systeem zonder sleutel installeren?

Professionele slotenmakers in uw omgeving kunnen u informeren over de details van een systeem zonder sleutels en zorgen voor de installatie. Het gebruik van slotenmakers voor de installatie heeft ook de voordelen van onderhoud. Als er iets misgaat of uw beveiliging niet meer werkt, zou één telefoontje naar uw slotenmaker de oplossing moeten bieden. Lees uw contract goed door en stel de juiste vragen voordat u een slotenmaker kiest om uw systeem te installeren. U wilt er zeker van zijn dat uw systeem een garantie heeft en 24 uur per dag wordt onderhouden en onderhouden.

Cecil Little

Categories

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hoe u de beste deals kunt krijgen voor kleding en accessoires

Retailwinkelen is de praktijk om goederen, diensten of ervaringen in een winkel te kopen top 10 beste wafelijzers . Het kan een fysieke winkel of online zijn en omvat supermarkt-, drugs-, afdelings- en gemakswinkels, evenals servicegerelateerde bedrijven zoals schoonheidssalons en huurplaatsen.