De cryptocurrency-goeroe van Facebook, David Marcus, noemt het landgoed van Atherton

De cryptocurrency-goeroe van Facebook, David Marcus, noemt het landgoed van Atherton

De postcode 90210 kan het leeuwendeel van het popculturele prestige opzuigen als de internationaal erkende geografische plaats van rijkdom en luxe, maar het is eigenlijk de veel minder bekende postcode 94027 – die van de kleine Bay Area-gemeenschap van Atherton – die voor de De afgelopen vier jaar op rij is door Property Shark gerangschikt als de duurste postcode in Amerika met een gemiddelde verkoopprijs voor 2020 van $ 7 miljoen. Ter vergelijking: Beverly Hills hing op de vierde plaats met een aanzienlijk lagere maar nog steeds opvallend dure mediane prijs van $ 3,75 miljoen.

 

 

Als een tech-tycoon of durfkapitalist met een diepe zak echter het onlangs beursgenoteerde Atherton-landgoed van Facebook’s cryptocurrency-goeroe David Marcus wil verwerven, zullen ze waarschijnlijk in de buurt moeten komen van de vraagprijs van iets minder dan $ 10 miljoen, ongeveer 30% meer dan de welvarende community’s torenhoge mediane prijs voor 2020. polkadot crypto voorspelling is positief.

 

Marcus, een vroege voorstander van cryptocurrency, trad in 2014 terug uit zijn machtige positie als president van PayPal om zich bij Facebook aan te sluiten. Hij diende eerst als VP van Messaging Products, waar hij toezicht hield op de ontwikkeling van de mobiele app Facebook Messenger, en later co-creëerde hij het controversiële, experimentele, goedgekeurde blockchain-gebaseerde betalingssysteem Diem (voorheen Libra) van Facebook. Als onderdeel van een bedrijfsherstructurering vorig jaar werd de expert op het gebied van online betalingen aangesteld om de onlangs opgerichte betalingsgroep F2 (Facebook Financial) van de socialemedia-kolos te leiden.

 

Belastinggegevens geven aan dat Marcus de 1,3-acre-spread ongeveer 9,5 jaar geleden via een bedrijfsentiteit kocht voor $ 5,8 miljoen van de investeerder in Silicon Valley en voormalig CEO van Shutterfly, Jeff Housenbold. Advertenties van het DeLeon-team van Deleon Realty beschrijven de residentie als een “groot landgoed van 2 verdiepingen van bijna 5800 vierkante meter” met vijf slaapkamers en 6,5 badkamers. xrp koers is hoog.

 

De formele woonkamer, bibliotheek / thuiskantoor en eetkamer, de laatste gemarkeerd door een erker met ruitvormige panelen en gewaagd geverfd in de donkerst mogelijke grijstint, sport traditionele lijstwerk en cassetteplafonds, terwijl de familiekamer, keuken en ontbijtzaal aan elkaar hangen naar een meer frisse, minimalistische stijl. Twee sets gebogen Franse deuren fungeren als gebogen contrapunten voor de blokkerige en sobere open haard die tussen hen in staat in de familiekamer, en een onverwachte schok van kersenrode kasten verlevendigt de strak ingerichte keuken waar de muren glanzen met glanzende witte metrotegels. Het aangrenzende ontbijt kijkt uit over de voortuin met directe en gemakkelijke informele toegang tot de zwarte oprit ter grootte van een parkeerplaats.

Cecil Little