Belangrijke auto verkoop tips

Belangrijke auto verkoop tips

Holden-dealer Neil Beer knielt neer naast een autokap met het Holden-logo in het oog.

De dealer van Neil Beer verkoopt al ongeveer vier decennia auto’s in Seymour, Victoria.

Holden breekt een franchiseovereenkomst die nog twee en een half jaar te lopen heeft en veel dealers zeggen dat hun houding ten opzichte van compensatie een slechte situatie nog erger heeft gemaakt. https://www.kentekencheck.nu heb je alles die je kunt vinden

General Motors biedt Holden-dealers $ 1.500 per auto als compensatie, ze willen $ 6.000

Veel dealers zeggen dat ze onlangs grote bedragen hebben uitgegeven aan het upgraden van hun dealerbedrijven om GM plotseling uit Australië te laten vertrekken

Holden Australia zegt dat het compensatieaanbod genereus is op basis van matige recente verkopen

Belasting auto berekenen online

In de afgelopen 12 maanden heeft hij meer dan $ 700.000 geïnvesteerd om zijn dealerschap bij Seymour in Victoria te verbeteren.

“Vorig jaar verloor een Holden-dealer ongeveer $ 600 per auto voor elke nieuwe Holden die ze verkochten, wat niet geweldig is”, antwoordde hij.

Na zo lang in de auto-industrie te hebben geweten, kent hij een aantal Holden-managers heel goed en zei dat verschillende hem hebben gebeld om te zeggen dat ze erg boos zijn op wat er is gebeurd. motorrijtuigenbelasting is heel redelijk.

Holden-dealers hebben miljoenen verspild aan upgrades

Er zijn bijna 200 dealers in het hele land en velen, zoals die van Neil Beer in Victoria, hebben veel geïnvesteerd, in sommige gevallen zelfs in de miljoenen.

Groot bord met de logo’s van Holden en GM die reclame maken voor de autodealer van Neil Beer.

Neil Beer heeft onlangs $ 700.000 uitgegeven aan het upgraden van zijn Holden-dealer. Sommige Holden-showrooms staan ​​nu leeg.

Cecil Little